Čellu trio "Melo M" uzstāsies tradicionālajos Vecgada lielkoncertos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

21. decembrī čellu trio «Melo-M» aicina uz tradicionālajiem Vecgada lielkoncertiem, kas notiks VEF Kultūras pilī.

Šajā vakarā skanēs īpaši veidota koncertprogramma, kurā iekļauta gan latviešu rokmūzikas klasika – «Līvu» un «Skyforger» u.c. skaņdarbi, gan fragmenti no Kārļa Auzāna komponētās mūzikas spēlfilmai «Emīlija. Latvijas preses karaliene», tāpat viņa komponētā mūzika Liepājas teātra izrādēm «Piafa», «1984» un «Vairāk par dzīvi / Teātris», kā arī rokmūzikas klasika – apdares no grupu «Pink Floyd», «Coldplay» u.c. repertuāra.

Programmā būs iekļauts arī īpašs muzikāls veltījums Ukrainai, turklāt koncerta īpašā viešņa būs ukraiņu mūziķe Daria Leleko (bandūra), kura pašreiz dzīvo Rīgā.

«Koncertā viņa kopā ar mums izpildīs divus skaņdarbus – manu kompozīciju «Kopā mēs varam» un latviešu tautas dziesmu «Tumša nakte, zaļa zāle», kuru Daria dziedās latviski,» piebilst Kārlis Auzāns.

Viņš arī uzsver: «Šis ikgadējais Rīgas Vecgada lielkoncerts ir gada lielākais muzikālais notikums «Melo-M» muzikālajā dzīvē un tāda skaisti iesakņojusies tradīcija, kuru ievērojam jau vismaz desmit gadus.

Ceru, ka klausītāji arī to ir pamanījuši, tāpēc – uz tikšanos VEF Kultūras pilī!»

«Melo-M» Vecgada lielkoncertā muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitaminstrumentiem būs Miķelis Vīte. Koncerta īpašā viešņa – Daria Leleko (bandūra; Ukraina).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu