Porgants atklāti par pārtrūkušajām attiecībām ar meitu, Raimonda Paula mazmeitu Annamariju (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dainis Porgants
Dainis Porgants Foto: LETA

Maestro Raimonda Paula mazmeita Annamarija Paula intervijā žurnālam "Ieva" atklāti pastāstīja par sarežģītajām attiecībām ar tēvu, aktieri Dainu Porgantu, atklājot, ka abiem tā arī nav izveidojies kontakts. Nu Porgants pats izteicies. 

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Porganta balss kļūst skumja: "Kontakts ar viņu ir pazudis. Neesam ne tikušies, ne redzējušies... Ko var darīt? Tā dzīvē notiek."

Uz jautājumu, vai vēlētos satikties ar savu vecāko meitu Annamariju, Porgants teic: "Ir pagājis ļoti, ļoti daudz laika, tāpēc tas nav viegli apspriežams jautājums. Domāju, ka to rādīs laiks..."

Kā zināms, Annamarija Paula ir maestro Raimonda Paula meitas Anetes atvase. Viņa nāca pasaulē attiecībās ar dziedošo aktieri Daini Porgantu, taču abiem nekad nav izveidojušās tēva un meitas attiecības. Intervijā "Ievai" viņa sacīja: "Man pret viņu nav ne dusmu, ne naida, bet satikties būtu ļoti jocīgi. Ko mēs runātu? Tētim ir viņa taisnība, manai mammai ir viņas taisnība – es negribu neko sliktu dzirdēt ne no viena, ne otra."

Vairāk uzzini žurnāla "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu