Vultura izdod videoklipu jaunajam singlam "Noliec ziedus"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vultura.
Vultura. Foto: publicitātes.

22 gadus vecā eksperimentālās elektroniskās mūzikas pārstāve Vultura 16. februārī izlaidusi sava jaunā singla "Noliec ziedus" mūzikas videoklipu, kas ir mākslinieces otrais videoklips.

Mūzikas klipā viņa vēlējās parādīt dinamiku starp dziesmas abām klausāmajām pusēm un sadalīt to divos dažādos, mazos stāstos. Pirmajā daļā novērojama intensivitāte, kas pakāpeniski aug, līdz pienāk otra puse, kurā tā pazūd līdz ar dziesmas otras puses jeb “mierīgās” daļas sākumu.

Dziesmā dzirdams elektroniskās mūzikas žanrs ar “Avant-pop” elementiem, kā arī dzirdami “Hip-Hop” elementi, veidojot eksperimentālu sinerģiju.

Vultura vēlējās, lai klips savā ziņā atgādina sapni pie kura atgriezties, novērojami divi tēli, kuri reprezentē divus dažādus stāstus, tomēr, kas rezonē klausītājiem un skatītājiem, visvairāk tas paliek viņu ziņā.

Noskaties videoklipu!

Pērnā gada 28. aprīlī Vultura izlaida savu debijas albumu “Not Your Typical Fairytale”, kas aizvadītajā gadā bijis viens no novērtētākajiem albumiem un “pārsteigumiem” Latvijas elektroniskajā mūzikā un mūzikas industrijā. Albums tapis sadarbībā ar producentu Mark1 Records.

Šo gadu Vultura iesākusi ar “Zelta Mikrofona” nominācijām ar albumu “Not Your Typical Fairytale” tādās kategorijās kā labākais “Debijas albums” un labākais “Elektroniskās vai deju mūzikas albums”.

Jaunā mūziķe ir nominēta arī TVNET gada simpātijas mūzikā balvai. Par Vulturu vēl šodien vari nobalsot šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu