Stafecka skaidro, kāpēc neafišē attiecības ar gaidāmā bērniņa tēti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Antra Stafecka
Dziedātāja Antra Stafecka Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja un Latvijas Radio 2 ētera balss Antra Stafecka nesen paziņoja, ka drīzumā kļūs par daudzbērnu māmiņu. Izdevumam "Kas Jauns?" viņa atklāj gaidību laika aizkulises. 

Stafecka atklāj, ka šī grūtniecība atšķiras no iepriekšējām divām. "Viss ir pilnīgi citādi – sajūtas, hormonu vētras," izdevumam "Kas Jauns?" saka Stafecka, taču uzsver, ka nevar sūdzēties, jo viņas panākumu atslēga un atbalsta komanda ir ģimene. 

Dziedātājai ir arī dzīvesbiedrs, gaidāmā mazuļa tētis, kas sniedz palīdzīgu roku un atbalstu, taču, vadoties pēc iepriekšējās pieredzes, kad viņas attiecības tika publiski aprakstītas, Antra teic, ka šobrīd vēlas savu laimi paturēt ģimenes lokā.

Kā zināms, 2021. gadā izjuka Stafeckas piecus gadus ilgās attiecības ar ģitāristu un mūzikas producentu Jāni Čubaru. Pirms tam Stafecka bija precējusies ar Ģirtu Lapsu - abu savienībā pasaulē nāca divi dēli, kuriem nu ir 12 un 9 gadi. 

Stafecka nav publiski runājusi par jaunajām attiecībām un neatklāj, kurš ir gaidāmā bērniņa tēvs, taču noprotams, ka tas ir Lauris Niedra, kurš vairākkārt parādījies Stafeckas sociālajos tīklos. Kā liecina internetā pieejamā informācija, Niedra ir hokeja vārtsargs.

“No savas un citu pieredzes vadoties, esmu sapratusi, ka laime un mīlestība mīl klusumu.

Jau vairāk nekā gadu es sekoju šim teicienam.

Godīgi no sirds saku, ka šīs lietas lai paliek mūsu mājās mierā un mīlestībā. Novēlu to pašu arī citiem – būt laimīgiem un domāt par savu mīlestību, laimi, ģimeni un tuvajiem cilvēkiem. Es tā arī daru un esmu ļoti laimīga! Redziet, tas tiešām strādā! Es jau tāpat gana daudz stāstu publiski par savu ģimeni un mūsu vērtībām gan medijos, gan arī sociālajos tīklos,” skaidro Stafecka. 

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns?" 14. februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu