VIDEO Kā beidzās Olgas Rajeckas nedienas ar elektrību? (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Olga Rajecka
Olga Rajecka Foto: Zane Bitere/LETA

Latviešu estrādes dīvu Olgu Rajecku skārušas nedienas - viņas īpašumā pazudusi elektrība. Kā vēsta raidījums "Bez tabu", problēmas atrisināšana nebūt nav bijusi bez aizķeršanās.

"Lampiņas vispār nedeg. Elektrība pazuda pirmdien, tad bija lietus. Es nevaru uzlādēt telefonu, es nevaru aiziet uz tualeti, nevaru nomazgāt traukus, man nenāk ūdens," par ķibelēm stāsta dziedātāja. 

Dziedātāja saukusi palīgā "Sadales tīkla" darbiniekus un lūgusi problēmu risināt, taču darbinieki pateikuši, ka palīdzēt nespēj. Viņi paziņoja, ka, visticamāk, bojāts teju 30 metru garais pazemes kabelis, kas elektrību ved no elektrības skapja ielas otrā pusē līdz dziedātājas mājai. Kabeļa remontu gan būtu jāveic un jāapmaksā pašai mājas īpašniecei, kas prasītu uzrakt pie mājas esošo ielu.

Pēc "Bez Tabu" iesaistes gan "Sadales tīkla" darbinieki tomēr ieradušies ķibeļu skartajā īpašumā. Strādnieki visu dienu darbojušies, meklējot un risinot problēmu, līdz tā novērsta.

Uzņēmumā atzīst - šoreiz pieļauts izņēmums un darbinieki bijuši pretimnākoši, nosakot kabeļa bojājuma vietu un veicot bojātā posma nomaiņu. 

Dziedātāja izsaka pateicību darbiniekiem par palīdzību. 

Plašāk skaties sižetā!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu