"Ar Dāvidu bija tikai romāns!" Jana Bruka atklāj, cik nopietnu attiecību viņai patiesībā bijis (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jana Bruka un Dāvids Krūmiņš
Jana Bruka un Dāvids Krūmiņš Foto: publicitātes

Influencere Jana Bruka (Yana Bruk), kura nesen publiski rādīja savu dzīvi ar militāristu Dāvidu Krūmiņu, intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, cik nopietnu attiecību viņas dzīvē bijis.

Kā zināms, Bruka un Krūmiņš ieskatījās viens otrā šovā "Mīla kemperī", kura ietvaros Lasvegasā apprecējās. Atgriežoties Latvijā, abi pievienojās šovam "Slavenības. Bez filtra", taču, nespēdami atrast kopīgu ligzdiņu, izšķīrās.

Lai gan viņas dzīvē Dāvids nav bijis vienīgais vīrietis, tomēr viņš ir vienīgais, kas ir bijis redzams publiski. Kāpēc tā? "Taisnība. Noslēpt es viņu nevarēju, ja reiz filmējāmies kopā šovā," smej Jana.

"Man nav bijušas daudz attiecības.

Runājot par Dāvidu, tās nebija attiecības, tas bija romāns.

Dzīves laikā man bijušas tikai vienas nopietnas attiecības. Mēs kopā bijām divus gadus. Es negribēju viņu rādīt, jo es arī saprotu, ka tas nav tik viegli - dzīvot ar publisku cilvēku. Es esmu spilgta, līdz ar to jārēķinās ar nīdējiem, negribēju savu otro pusīti tam pakļaut. Viņš arī to neprasīja un arī nepieprasīja, lai es publiskotu mūsu attiecības. Par to viņam liels paldies, tagad es saprotu, cik grūti ir atrast otru pusīti, jo cilvēki mani atpazīst, un es nevaru saprast, vai viņam interesē mana personība vai tas, ka esmu Jana Bruk," tā populārā influencere.

Jau ziņots, ka Jana ar Dāvidu iepazinās, piedaloties šovā "Mīla kemperī". Abu attiecības tomēr izjuka. Dāvids Janu pametis darba čatā, pavēstot, ka nevēlas vairs ar viņu būt kopā.

Ļoti atklātu interviju ar Janu par attiecībām un daudz citām intīmām tēmām lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu