Tarantīno jaunajā filmā atkal būs redzami "Lubenes" aktieri (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantīno nākamajai filmai "The Movie Critic" ("Kinokritiķis") angažējis savas 90.gadu kinolentes "Pulp Fiction" ("Lubene") aktierus Džonu Travoltu un Samuelu Džeksonu, vēsta kino jaunumu tīmekļa izdevums "World Of Reel", atsaucoties uz Holivudas insaideru Džefu Snaideru.

Jaunās filmas aktieru sastāvs jau esot izlemts, tomēr Holivudas streiku dēļ publiski vēl nav izziņots.

Medijos šogad parādījās ziņas, ka Tarantīno vēlas, lai jaunajā projektā loma būtu arī Brūsam Vilisam - vēl vienam "Lubenes" aktierim.

Šomēnes arī izskanēja baumas, ka Tarantīno jaunajā filmā galveno, kinokritiķa Džima Šeldona, lomu atveidos Pols Volters Hauzers, kas ir pazīstams ar lomām filmās "I, Tonya" un "Blackbird" ("Es, Tonija" un "Melnais strazds").

Filmas "Kinokritiķis" darbība būs Dienvidkalifornijā 1977.gadā, un tās sižets balstīts patiesā stāstā par kāda pornožurnāla kritiķi, izdevumam "Deadline" sacīja Tarantīno.

Kā plašāka sabiedrība varēja uzzināt no "Lubenes" aktieru sastāva agrīnās versijas, kas atklātībā parādījās šogad, Travolta un Džeksons bijuši otrās izvēles savām lomām aiz Maikla Madsena un Lorensa Fišbērna.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu