"Slavenības uz oglēm" Basketbolists Jānis Blūms gatavo panīni karstmaizes ar prošuto, mocarellu un rukolu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudis? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar Latvijas vīriešu basketbola izlases bijušo kapteini Jāni Blūmu gatavosim panīni karstmaizes ar prošuto, mocarellu un rukolu.

Panīni maizītes vienlīdz labi garšo gan siltas, gan aukstas. Tās var baudīt gan kā uzkodu, gan kā pamatēdienu, pasniedzot ar salātiem. Jānis un Ieva gatavošanai izmantoja čabatu, prošuto, mocarellu, baziliku, dārzeņus majonēzi un franču sinepes.

Slavenības uz oglēm: Jānis Blūms
Slavenības uz oglēm: Jānis Blūms Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Vispirms dārzeņi un siers tika sagriezti šķēlēs, tad visi labumi salikti uz čabatas maizes pusēm, kas iepriekš pārziestas ar majonēzi un sinepēm. Tad atlika tikai čabatas puses savienot kopā, likt uz "Tefal" grila un cept, līdz siers ir izkusis un sātīgās panīni karstmaizes uzsilušas un ieguvušas kraukšķīgu garoziņu. Izņemtas no grila, panīni griež gabalos un nekavējoties ķeras pie ēšanas.

Slavenības uz oglēm: Jānis Blūms
Slavenības uz oglēm: Jānis Blūms Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Šeit atradīsi gardo panīni karstmaižu recepti, bet, lai uzzinātu, kā radās viņa mīlestība pret basketbolu, cik liela bija pirmā alga, kā pēc karjeras beigām ir mainījušies paradumi un kādi ir Jāņa firmas ēdieni, noskaties video.

Foto: Jānis Blūms gatavo panīni karstmaizes ar prošuto, mocarellu un rukolu

Raidījums tapis sadarbībā ar "Betsafe Sports".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu