Pinka atklāj, ka pusaudzes gados gandrīz nomirusi no narkotiku pārdozēšanas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Dziedātāja Pinka, īstajā vārdā Ališa Mūra (Pink, Alecia Moore) jaunā intervijā raidījumam “60 minutes” stāstīja par savu pagātni, atklājot, ka deviņdesmitajos gados gandrīz nomirusi no narkotiku pārdozēšanas.

“Es uzaugu mājās, kurās katru dienu mani vecāki viens uz otru kliedza, mētāja lietas. Viņi viens otru ienīda,” Pinka teica žurnālistei Sesilijai Vegai (Cecilia Vega).

Pinka pastāstīja, ka sevi tajā laikā raksturoja kā panku un ar laiku sāka lietot un pārdot narkotikas, tika padzīta no mājām un pameta mācības vidusskolā. “Es biju pilnībā nogājusi no ceļa,” viņa teica.

“1995. gada Pateicības dienā es biju reiva ballītē un pārdozēju,” viņa teica, piebilstot, ka tajā naktī bija lietojusi visu ko, piemēram, ekstazī, eņģeļu putekļus jeb fenciklidīnu, kristālu jeb metamfetamīnu.

Viņa pastāstīja Vegai, ka šī kombinācija viņu gandrīz nogalināja.

Tā esot bijusi pēdējā reize, kad viņa lietoja smagās narkotikas. Dažas nedēļas vēlāk Pinka noslēdza savu pirmo mūzikas ierakstu vienošanos ar meiteņu R&B grupu. Vēlāk viņa sāka solokarjeru, izmantojot pusaudzes gadu iesauku, ar kuru ir pazīstama šobrīd.

“Esmu arvien prasīgāka pret sevi gan fiziski, gan emocionāli, garīgi, vokāli. Es visu laiku vēlos pacelt latiņu augstāk,” tā Pinka. “Kad saka, ka sievietei ir jāsamazina temps, jākļūst mazākai, jāaizņem mazāk vietas, jānomierinās – nē. Absolūti nē. Kāpēc mēs nevaram braukt, līdz riteņi nokrīt?”

“Es plānoju tieši to arī darīt,” viņa teica.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu