Broka kliedē baumas, ka ir kopā ar Skuteli (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Aktrise Baiba Broka pandēmijas laikā izšķīrās no vīra un divu bērnu tēva, JRT skaņu inženiera Gata Buiļa. Pēc šķiršanās viņai tika piedēvēts romāns ar kolēģi Jāni Skuteli, bet nu jaunākajā intervijā viņa atzīst, ka ir brīva.

Broka intervijā žurnāla "Santa" janvāra numurā uz jautājumu, vai viņas sirds ir brīva, atbild apstiprinoši.

"Jā, brīva. Bet šajā ziņā uzmanīgi - man nevajag ātri savu sirdi sagrābt un ielikt kādā būrī. Man brīvības sajūta patīk. Esmu attiecībās ar sevi, ļoti aizņemta."

Viņa saka, ka šī ir pirmā reize viņas pieaugušas sievietes dzīvē, kad ir "tik brīva". "Ļoti maz esmu izbaudījusi no attiecībām brīva cilvēka statusu. Tāpēc šis laiks man ir gandrīz kā dāvana. Nesaku, ka gribēšu to vienmēr, bet šobrīd izbaudu."

Aktrise tic - kam jāsatiekas, tie satiksies, un speciāli attiecības nemeklē. Tāpat viņu nevar atrast iepazīšanās vietnēs. "Neesmu ["Tinder"] un, visticamāk, nebūšu. Citādi kā sevis piedāvāšanu to neuztveru. Es jau tāpat katru vakaru sevi izlieku uz skatuves apskatei. Lai vēl sevi piedāvātu iepazīšanās portālā! No otras puses, filmēšanās arī lika pārskatīt priekšstatus un aizspriedumus - uzzināju daudz labu stāstu par tinderi. Pandēmijas izolācijā daudziem tas bijis vienīgais veids, kā satikt kādu. Tomēr pati esmu fatāliste un ticu - kam jāsatiekas, tie satiksies. Varbūt mani ar kādu iepazīstinās. Tas nav manā varā. Man patīk paļauties uz Dievu."

Atbildot, kādi vīrieši viņai patīk, Broka saka: "Viedi. Seksuālu iekāri manī izraisa prāts. Skaistie nepatīk, bet gan - savpatīgie, asprātīgie, pašapzinīgie, kuri nemokās ar kompleksiem. Protams, mums katram ir kādas klusās mokas, bet nu tiekam ar to galā, izkāpjam no upura lomas!"

Atgādinām, ka Broka ar nu jau bijušo vīru bija kopā 16 gadus. Vēl iepriekš viņa bijusi precējusies ar režisoru Gati Šmitu.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" janvāra numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu