Zināms pāragri mirušās Šineidas O'Konoras nāves cēlonis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

2023. gada 26. jūlijā 56 gadu vecumā mūžībā devās īru dziedātāja Šineida O'Konora. Nu publiskots viņas nāves cēlonis. 

Kā vēsta ārvalstu mediji, O'Konora mirusi dabīgā nāvē.

Dziesmas “Nothing Compares 2 U” dziedātāja nomira jūlijā tikai dažas dienas pēc tam, kad bija atcēlusi visus savus koncertus, lai rūpētos par savu veselību pēc viņas 17 gadus vecā dēla Šeina pašnāvības.

Viņai bija 56 gadi.

Neilgi pēc O’Konoras pāragras aiziešanas mūžībā policija paziņoja, ka slavenā izpildītāja tika atrasta “nereaģējoša” savā dzīvoklī Londonā.

Viņa kļuva pazīstama pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados, pārdeva miljoniem albumu un iemantoja fanu mīlestību visā pasaulē.

Viņa vislabāk pazīstama ar hitu "Nothing Compares 2 U", kas bija topu virsotnē visā pasaulē.

Dziesmu sarakstījis amerikāņu dziedātājs Prinss, taču 1990. gadā O'Konoras izpildījumā skaņdarbs sasniedza milzu popularitāti.

2009. gadā O'Konora uzstājās Salacgrīvā notiekošajā "Positivus" festivālā.

2018. gadā māksliniece paziņoja, ka ir pieņēmusi islāmu un nomainījusi vārdu uz "Šuhada Davita".

"Es ar lepnumu paziņoju, ka esmu kļuvusi par musulmanieti. Tas ir dabisks jebkura apzināta teoloģiska meklējuma rezultāts. Visi svētie raksti ved uz islāmu. Un citi svētie raksti kļūst nevajadzīgi," tviterī rakstīja dziedātāja.

Tiesa, koncertos viņa turpināja uzstāties kā Šineida O'Konora.

Jau vēstīts, ka 2022. gadā pašnāvību izdarīja Šineidas O'Konoras vecākais dēls. Īsi pēc šīs traģēdijas pati dziedātāja tika nogādāta slimnīcā aizdomās par pašnāvības mēģinājumu.

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu