Šovasar Rīgā atgriežas mūziķis Braiens Adamss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Viens no visu laiku izcilākajiem dzīvās rokmūzikas izpildītājiem Braiens Adamss (Bryan Adams) šovasar, 8. jūlijā, uzstāsies Arēnā Rīga koncertturnejas “So Happy It Hurts” ietvaros. 

Mākslinieka vērienīgā turneja jau sākusies ASV un turpināsies tālāk Eiropā, kur gaidāms pieturpunkts arī pie mums. Tūre nosaukta pēc Adamsa piecpadsmitā studijas albuma “So Happy It Hurts”, kas tika nominēts "Grammy" balvai. Albumu pandēmijas laikā pilnībā izveidojis pats Adamss un tajā ir iekļautas 12 dziesmas, kuras viņš ierakstījis, spēlējot dažādus instrumentus.

Braiena Adamsa unikālās uzstāšanās ir padarījušas viņu par vienu no labākajiem mūsdienu rokmūzikas māksliniekiem. Viņa balss un izpildījuma neticamā dinamika, mijiedarbība ar faniem, enerģija un ārkārtīgi aizraujošā skatuves klātbūtne – visi, kas redzējuši mūziķa koncertus vēl ilgi runā par viņa uzstāšanos un piedzīvotajām sajūtām. Adamss turpina piedāvāt augstākā līmeņa mūziku un koncertus jau vairāk nekā 40 gadus.

Adamss ir strādājis ar visām iedomājamām pasaules ikonām, sākot no Bārbra Streisande (Barbra Streisand), Bonija Raita (Bonnie Raitt), Rods Stjuarts (Rod Stewart), Stings, Tīna Tērnere (Tina Turner) un beidzot ar tādām mūsdienu popzvaigznēm kā Eds Šīrans (Ed Sheeran) un Teilore Svifta (Taylor Swift). Kopš slavas gūšanas 80. gados viņš ir izveidojis izcilu mūzikas katalogu, kuru dzirdēsim arī koncertā pie mums -

“(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Summer of ’69” un “Heaven” līdz “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” un “Shine A Light”.

Sensacionāls mākslinieks ar ilgu un bagātīgu karjeru, neskaitāmiem albumiem un platīna ierakstiem, un vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu singlu. Viņa ilgā karjera ir devusi viņam arī neskaitāmas balvas un nozīmīgus apbalvojumus. Viņa ceļš un muzikālās izvēles skaidri parāda, ka viņa muzikālajam ceļojumam nav robežu. Koncerts, kuru atcerēsities vēl ilgi, maģisks vakars ar autentisku roka mirdzumu, kuru nedrīkst palaist garām - 8. jūlijs, Arēna Rīga.

Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā no 26. janvāra plkst. 10.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu