Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz savas 251. gadskārtas pasākumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Izstāde “Katram savs krēsls. Krēsli un sēdēšana Rīgā no 13. gadsimta līdz mūsdienām”
Izstāde “Katram savs krēsls. Krēsli un sēdēšana Rīgā no 13. gadsimta līdz mūsdienām” Foto: Astrīda Meirāne

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs 22. un 25. februārī aicina visu paaudžu apmeklētājus uz muzeja 251. gadskārtai veltīto ekskursiju un tematisko nodarbību programmu. 

Ceturtdien, 22. februārī, bezmaksas ieeja muzejā un dalība piedāvātajās ekskursijās, savukārt svētdien, 25. februārī, programmas ekskursijas un tematiskās nodarbības bērniem un pieaugušajiem – ar ieejas biļeti muzejā.

Izstāde “Katram savs krēsls. Krēsli un sēdēšana Rīgā no 13. gadsimta līdz mūsdienām”. 
Izstāde “Katram savs krēsls. Krēsli un sēdēšana Rīgā no 13. gadsimta līdz mūsdienām”. Foto: Astrīda Meirāne

22. februārī, muzeja 251. dzimšanas dienā, apmeklētājiem tiek dāvāta iespēja bez maksas apskatīt ekspozīciju un piedalīties ekskursijās: plkst. 12.00, 14.00, 16.00 – ekskursija izstādē “Katram savs krēsls. Krēsli un sēdēšana Rīgā no 13. gadsimta līdz mūsdienām”, bet plkst. 13.00 un 15.00 – pārskata ekskursija muzeja ekspozīcijā.

Muzejpedagoģisko nodarbību zāle “Himzela klase”.
Muzejpedagoģisko nodarbību zāle “Himzela klase”. Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 25. februārī, muzejs piedāvā bērniem un pieaugušajiem piedalīties gan ekskursijās, gan tematiskajās nodarbībās.

11.00 – pārskata ekskursija muzeja ekspozīcijā.

12.00 – Ģimenes dienas tematiskā nodarbība bērniem kopā ar pieaugušajiem “Pirmie soļi pirmajā Latvijas muzejā”. Tā notiks muzejpedagoģisko nodarbību zālē “Himzela klase”.

13.00 – tematiskā nodarbība visām paaudzēm “Kuģniecība Latvijā: no liellaivas līdz buriniekam”. Nodarbība notiks “Himzela klasē".

14.00 – Ģimenes dienas tematiskā nodarbība bērniem kopā ar pieaugušajiem “Rīdzinieku sadzīve viduslaikos” (“Himzela klasē”).

15.00 – tematiskā nodarbība visām paaudzēm “Bruņniecība un ieroču attīstība viduslaikos” (“Himzela klasē”).

16.00 - ekskursija izstādē “Katram savs krēsls. Krēsli un sēdēšana Rīgā no 13. gadsimta līdz mūsdienām”.

Foto: Publicitātes foto

Muzejs gaida apmeklētājus no 10.00-17.00. Ceturtdien, 22. februārī, ieeja muzejā un programmas ekskursijas – bez maksas. Svētdien, 25. februārī, dalība ekskursijās un nodarbībās – ar ieejas biļeti muzejā. Pulcēšanās uz ekskursijām un nodarbībām – muzeja vestibilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu