Elita Mīlgrāve skaidro, kāpēc Spānijā dzīvo viena, bez vīra

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elita Mīlgrāve
Elita Mīlgrāve Foto: Paula Čurkste/LETA

Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" rīkotāja, mūzikas producente Elita Mīlgrāve vasaras pavada Latvijā, bet aukstos mēnešus - Tenerifē. Nu viņa atklāj, ka turp dodas viena, bez vīra. 

Intervijā žurnālam "Ieva" viņa skaidro: "Vīrs ir mājās sēdētājs, viņš dzīvo Latvijā un nekur nebrauc. Nekad nav ar mani kopā ceļojis, jo viņam tas nepatīk. Tā bijis vienmēr."

Elita uzsver, ka vīrs viņu pieņem tādu, kāda viņa ir. "Zina, ar ko ir apprecējies, un es jau savu dabu nekad neesmu slēpusi. Tā ir bijis vienmēr - visur piedalos un visur eju viena, jo vīram socializēties nepatīk.

Šogad būs 40 gadu, kopš esam kopā.

Mums tas nozīmē mierīgu līdzāspastāvēšanu, vienam otra pieņemšanu. Un ir jau arī kaut kādas lietas, kas mums sakrīt, arī ieradumam ir liels spēks. Nav nekāda iemesla šobrīd teikt: piedod, es vairs negribu ar tevi būt kopā! Nav. Mans vīrs ir ārkārtīgi sirsnīgs cilvēks, ļoti līdzjūtīgs, izpalīdzīgs, vienmēr par citiem domā vairāk nekā par sevi. Altruists. Es to neizmantoju ļaunprātīgi, bet nu... tā ir sanācis, ka viņš man ir kā atbalsts."

Viņa turpina: "Šad tad izsaka savus komentārus, pakritizē manu zīmēšanos, bet tas nekad nav ļaundabīgi vai aizvainojoši. Zinu, ja viņš man ko saka, māca vai aizrāda, tad tikai tāpēc, ka grib pasargāt no briesmām. (..) Vīrs vienmēr ir kā tāds lakmusa papīriņš - jau iepriekš saskata visādas problēmas, kas varētu notikt. Dažreiz tas mani besī, jo es uzskatu, ka domas pievelk notikumus - ja tu slikti domā, tas notiek.

Jā, mēs esam atšķirīgi, bet daba mīl līdzsvaru, un, lai es visu laiku neplivinātos pa gaisu, laikam vajag kādu, kas mani bišķīt piezemē.

Tāds tas dzīves modelis mums izveidojies."

Abi ir kopā jau 40 gadus, audzina divus bērnus un trīs mazbērnus.

Jau ziņots, ka 8. martā jau 28. reizi notiks "Zelta mikrofona" pasniegšanas ceremonija.

Visvairāk nomināciju – piecas – saņēmuši Fiņķis un Patrisha par dziesmu “Raķešu zinātne”. Četras nominācijas ieguvušas grupas “Astro’n’out”, bet pa trim nominācijām ir grupai “Sudden Lights”, “Instrumenti”, “Singapūras satīns”, kā arī Donam un Intaram Busulim.

Foto: “Zelta Mikrofona '24” nominantu paziņošana

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 6. marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu