"Stirnu buka" izveidotājs kļuvis par četru dēlu tēvu, taču jaunāko bērnu gandrīz nesatiek

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Taku skrējiena "Stirnu buks" organizators Rimants Liepiņš
Taku skrējiena "Stirnu buks" organizators Rimants Liepiņš Foto: Sintija Zandersone/LETA

Atpūtas projekta "Stirnu buks" izveidotājs Rimants Liepiņš pēc šķiršanās no  Līgas Blumfeldes sāka jaunas attiecības, kurās piedzimis dēls. Nu viņš atklāj, ka savu ceturto atvasi satiek ļoti reti. 

Liepiņš intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka ar ceturtā dēla māti nedzīvo kopā. "Jaunākais dēls [divarpus gadu vecs] gandrīz uzreiz pēc piedzimšanas dzīvo pie mammas, tur mums ir pavisam bēdīgi. (..) Tiekamies ļoti ierobežoti, un tas nav pareizi. Un tas ir mans sāpīgais stāsts."

Vaicāts, kāda ir dzīves mācība no šā stāsta, viņš teic: "Citreiz tās mācības ir ļoti sāpīgas. Ja, veidojot jaunas attiecības, tu neesi viens - tev bagāžā ir trīs dēli, ir ļoti jāpārdomā, kā tas viss būs. Droši vien ir baigi naivi iedomāties, ka sieviete, kas ienāk ģimenē, pieņems tavus trīs bērnus.

Jā, mani dēli drīkstēja braukt pie mums ciemos, bet viņi nedrīkstēja tur dzīvot pastāvīgi, un tā tas viss aizvēlās.

Es nespēju atteikties no mazākā dēla, bet es nekad arī neatteikšos no vecākajiem dēliem."

Viņš norāda, ka šis bija iemesls, kāpēc izjuka viņa attiecības ar jaunākā dēla mammu. "Tika spraustas robežas un vilktas līnijas. Pirmie pazuda mani vecāki - mamma un tētis vairs nebrauca pie mums, viss rūga, un... Mazais puika ir tik foršs un mīļš, bet ar viņu man ļauts tikties tikai stundu, pusotras nedēļā. Es pat nevaru ar mazo puiku aiziet uz Zooloģisko dārzu vai Leļļu teātri... Cīnīšos par viņu."

Liepiņš atklāj, ka joprojām uztur labas attiecības ar Līgu, kura dāvājusi viņam trīs dēlus. 

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 24. aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu