Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kokteilis ar slavenību Anete Bendika atklāj, kurš populārs kokteilis viņai sagādājis lielu vilšanos

Sejas.lv

Ja tev šķiet, ka uzjaukt kokteili nav nekāda lielā māksla, tad tu maldies. Protams, savienot rumu ar kolu var katrs, bet, ja vēlies iemācīties pagatavot ko sarežģītāku, ar sastāvdaļu saliešanu vienā glāzē būs par maz, jo ir gana daudz knifiņu, kurus zina tikai pieredzējuši bārmeņi. Lai kļūtu par kokteiļu pavēlnieku, TVNET rubrikā "Kokteilis ar slavenību" kopā ar bārmeni Linardu Grundmani un pasākumu vadītāju, improvizācijas teātra aktrisi Aneti Bendiku iemācies pagatavot aperola-greipfrūtu kokteili "Agrais rīts".

Lai tu kopā ar Mārtiņu un Aneti varētu soli pa solim pagatavot kokteili "Agrais rīts", vispirms sarūpē šādas sastāvdaļas:

  • 30 ml aperola;
  • 40 ml greipfrūtu sulas;
  • 10 ml "Monin" sarkano ogu sīrupa;
  • 5 ml citronu sulas;
  • 100 ml "Klondaika" sidra;
  • Sarkanā apelsīna čipsi dekoram.

Lai uzzinātu, kādus dzērienus ir iecienījusi Anete, kurš pasaulslavens kokteilis viņai sagādājis lielu vilšanos, un kā improvizācijas teātra dīvai Linarda virsvadībā veicās apgūt bārmeņu trikus un kokteiļu gatavošanas mākslu, noskaties video!

Foto: Anete Bendika mācās pagatavot kokteili "Agrais rīts".

***

"Klondaika Cafe" piedāvā nesteidzīgu atpūtu kādā no 17 atpūtas un izklaides vietām 13 lielākajās Latvijas pilsētās. Tur vari nobaudīt gardus dzērienus, tiešraidē sekot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem kā arī nogaršot kādu no piedāvātajiem ēdieniem.

Raksts tapis sadarbībā ar "Klondaika Cafe".

Uz augšu