Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Noskaties Rinkēvičs Rīgas pilī uzņēmis Fredi un Ufo

Foto: Edgars Rinkēvičs/Twitter

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Rīgas pilī uzņēmis Andri Freidenfeldu jeb Fredi un Kasparu Upacieri jeb Ufo, liecina prezidenta publicētais ieraksts soctīklos. 

"Ar Floras jaunkundzi uzņēmām ciemos Fredi un Ufo. Tālāko jūs jau zināt… atkal būs BB brokastis…" norāda Rinkēvičs.

Jau vēstīts, ka "Radio SWH LV" 2. septembrī atgriezīsies rīta raidījums "Bē bē brokastis" ar Andri Freidenfeldu jeb Fredi un Kasparu Upacieri jeb Ufo, apstiprināja AS "Radio SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Raidījums būs dzirdams katru darba dienu no plkst.6 līdz 10 radio programmā "Radio SWH LV", kas ir "Radio SWH" jaunākā programma, kura šovasar ir sākusi skanēšanu Rīgā 100,0 megahercu (MHz) frekvencē.

Rubenis norāda, ka programmā būs gan "Melnā humora tops", gan "Davai, maināmies", gan citas rubrikas un konkursi, kā arī jauni ētera papildinājumi.

Populārās rīta programmas "Bē bē brokastis" pēdējais raidījums "Radio SWH" ēterā izskanēja 2013.gada 31.janvārī. Raidījums "Radio SWH" ēterā darbojās kopš 1997.gada.

"Radio SWH" pagājušajā gadā strādāja ar 3,506 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,2% vairāk nekā 2022.gadā, vienlaikus uzņēmums cieta 31 608 eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

"Radio SWH" reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2 536 084 eiro. Uzņēmuma akcijas pieder Igaunijā reģistrētajam "DLT Capital" (80%), Jānim Šipkēvicam (15%) un Rubenim (5%).

Jau ziņots, ka "Radio SWH" veidotā programma "Radio SWH LV" maijā uzvarēja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes izsludinātajā konkursā par apraides tiesību piešķiršanu radio programmas veidošanai vai apraides aptveršanas zonas palielināšanai Rīgā 100,0 MHz frekvencē.

Nepalaid garām!

Uz augšu