Arnis Krauze Gruzijā gandrīz nosities

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV3 ziņu žurnālists Arnis Krauze, kurš maija izskaņā devies uz Gruziju, piedzīvojis patiešām baisu atgadījumu - viņš nokritis no tilta un guvis pamatīgus ķermeņa sasitumus.

«Ekskursijas vadītājs Gruzijā: «Šis ir karalienes Tamāras tilts, tas ir jau deviņus gadsimtus vecs.» Es: «Bet kāpēc viņam nav margas gar malām, izskatās nedroši?» Gids: «Nu manā pieredzē te vēl neviens nav nokritis.» Pēc šīs pagājusi vien nepilna minūte, kad paslīd manas gumijas zoles un es krītu. Labi, ka ūdenī, nevis uz akmeņiem. Manas kājas, rokas pamatīgi sadauzītas un vairs neesmu dižs staigātājs, bet Tamārai, kas Gruzijā esot svētā, protams, liels paldies,» tā pie publiskotā foto, kurā redzams izmircis no galvas līdz kājām, raksta Krauze.

Sabiedrībā pazīstami cilvēki, piemēram, televīzijas raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš, aktieris Intars Rešetins, mūziķis Goran Gora un citi novēlējuši Arnim veselību, kā arī dalījušies ar padomiem, kā paātrināt atveseļošanās procesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu