Kaimiņš piedzīvojis trillera cienīgu situāciju Rīgas centrā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrīcija Eglīte/LETA

Politiķis Artuss Kaimiņš nedēļas sākumā piedzīvojis trillera cienīgu situāciju pašā Rīgas centrā - viņš meties pakaļ diviem zagļiem, lai atgūtu somiņu, kas nozagta no kāda veikala skatloga.

Kaimiņš savā «Facebook» profilā publiskojis ierakstu, kurā dalījies ar «episkajiem» notikumiem pirmdienas, 28. augusta, pievakarē.

«Stāvēju uz Tērbatas un Lāčplēša ielas stūra. Pēkšņi man garām aizskrien divi džeki un sieviete kliedzot aiz viņiem: Ķeriet zagli! Ķeriet zagli! (..) Ielecu pirmajā blakus stāvošajā autiņā, manuprāt, zils Ford Focus. (..) Zagļi jau bija aizskrējuši līdz Elizabetes ielai un lēnām gāja. Izlecu ārā un viss turpinājās jau Vērmaņdārzā. Kad biju metra attālumā no galvenā vaininieka, tad soma tika iemesta man sejā. Otrs bēga uz otru pusi. Ar visu somu padusē centos noķert krāpnieku, bet arī es saguru un lēcienā sasitu celi. (..) Gala rezultātā soma rokā, aiznesu to atpakaļ uz veikalu un pārdevējas mega priecīgas, jo nebūs 300 EUR veikala kasē jāsedz no savas kabatas,» par spraigo notikumu pavēstījis Kaimiņš.

Tāpat viņš izteica pateicību zilās automašīnas vadītājam, kurš palīdzēja ātrāk notvert zagļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu