Jau janvārī Kima Kardašjana trešo reizi kļūs par māmiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms gada reperim Kanjem Vestam un realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai piedzima dēls Saints, uzreiz pēc dēla dzimšanas Kima intervijās teica, ka Nortai un Saintam pavisam noteikti būs māsiņa vai brālītis, izskatās, māmiņa tur šo solījumu. Ir kļuvis zināms, ka jau jūnijā pāris parakstīja kontraktu ar surogātmāti un jau 2018.gada janvārī pasaulē nāks to trešais bērns.

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana labprāt pati būtu dzemdējusi bērnu, bet diemžēl ārsti sievieti brīdināja par iespējamajām negatīvajām sekām un neieteica šādu opciju, tāpēc pāris lēma par labu surogātmātei.

Ir zināms, ka surogātmātei ir mazliet zem trīsdesmit gadiem, šāda pieredze – dāvāt citam pārim bērnu - nav viņas pirmā pieredze surogātmātes ādā.

Par saviem pakalpojumiem sieviete saņems 45 tūkstošus dolāru, kā arī slavenības apmaksās ikvienu ārstu vizīti, zāles un analīzes.

Toties aģentūra, kura atrada surogātmāti, saņēma 68 tūkstošus dolāru.

Vadoties pēc līguma, grūtniecības laikā surogātmātei aizliegts pīpēt, lietot alkoholu, lietot narkotiskas vielas, ēst jēlu zivi, iet karstā vannā vai saunā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu