Aktieris Jānis Paukštello atrasts parkā saļimis uz soliņa pēc insulta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», sešdesmit sešus gadus vecais dziedošais aktieris Jānis Paukštello atrasts saļimis kādā no Rīgas parkiem pēc piedzīvota insulta.

Izrādās, pagājušajā trešdienā vienā no Rīgas parkiem garāmgājēji uz soliņa pamanījuši saļimušu mākslinieku, kuram bija kļuvis slikti.

Kā atklājuši mediķi, tikai pateicoties līdzcilvēku gādībai un ātrajai reakcijai, aktieri izdevies glābt.

Daudzi aktiera draugi sprieda, ka pie insulta vainojams lielais pārdzīvojums, jo, kā izrādās, nākamajā sezonā Paukštello vairs nebūs Dailes teātra štata aktieru lokā. Teātra pārstāve Liene Jakovļeva atsakās sniegt informāciju par aktieru sastāvu jaunajā sezonā.

Pēc pāris dienām, kuras pavadītas slimnīcā, aktieris saņēmis zvanu no izdevuma «Kas Jauns» un paziņojis, ka ir glābts un par viņu satraukties nevajag.

Paukštello nekāda papildu ārstēšana vai miera režīms nebūs vajadzīgs, jo pēc mikroinsulta jau jūtas labi un gatavs atgriezties pie darbiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu