Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inst

Kā jau katru nedēļu, dzīves stila portāls «Sejas» apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā populāru cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

Serious issue ? where to put shopping bags??? ? #huracan #lamborghini #miami #mphclub

A post shared by Liga Zemture (@ligazemture) on



Nevaram sūdzēties par laiciņu ☀️?

A post shared by Martins Kapzems (@kapzeminators) on



Sigulda, skaistā. Paldies par piesātināto nedēļas nogali. Pavasari, pavasari! Ko tu ar mums dari?! ? ?@kristsll

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on





Viltotais zaķis iziet ielās!?Bet, ja nopietni es piedalos kustībā #atkrāpies ?☀️ Ko tas nozīmē?? Viltotu rotaslietu, rokas pulksteņu, rokassomu un ceļojumu somu ražošana Eiropas Savienības dalībvalstu uzņēmējiem ik gadu rada 3,5 miljardus EUR lielus zaudējumus. Latvijā rotaslietu un rokas pulksteņu ražošanas sektorā viltojumu dēļ pārdošanas apjoms samazinās par 14,7 % (5 milj. EUR). Latvijas situācija ir viena no sliktākajām ES. Ja ņem vērā viltotu apģērbu, apavu un aksesuāru viltošanas pastarpināto ietekmi uz preču piegādātājiem, uzņēmumi visā Eiropā zaudē 43,3 miljonus EUR no pārdošanas ieņēmumiem un aptuveni 518 000 darba vietu. Izvēloties nezināmas izcelsmes viltojumu, iespējamas alerģiskas reakcijas, kad produkts saskaras ar ādu, problēmas ārstēšana ir sarežģīta, jo nav zināms cēlonis (viela/s) no kā gūtas komplikācijas, preces konfiscēšanas gadījumā tiek zaudēta patērētāja nauda. Ja neesi godprātīgs- #atkrāpies! Krāpšana ir noziegums, kā rezultātā cieš gan organizācijas, gan sabiedrība. Ja arī Tu kā indivīds, uzņēmums vai organizācija apņemies nepieļaut krāpnieciskas darbības un pats savās darbībās būt godprātīgs, pievienojies kustībai. Informāciju kā #atkrāpties uzzini šeit: http://atkrapies.lv/#fraudoff #esistiligs #viltotaiszaķis #esparoriginalu

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on





?? Have a nice day! Visiem labu noskaņojumu! Хорошого дня!

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on





ready to play????? #hockey #lnl #5 #volvoledushalle 22:30 #newyorkrangers

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on



Spring is in London ?

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesekrap) on



Moldova. Trešā diena. Starpmēģinājumu laikā. #moldova #nature #beautifulnature

A post shared by Rūta Dūduma (@rududum) on



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu