Aktrise Agnese Zeltiņa publisko foto un video no dzimšanas dienas svinībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

14.decembrī populārā, iemīļotā aktrise un rotu zīmola «Soulstones» dibinātāja Agnese Zeltiņa nosvinēja savu četrdesmit piekto dzimšanas dienu. Aktrise sociālajos tīklos publiskoja gan pārdomas, gan video, gan foto no lielā notikuma.

«Mans skrējiens pretī vislieliskākajam laikam manā dzīvē tikai sākas... un zināt ko? Es dikti maz atšķiros no tās mazās, mīļās, zinātkārās meitenes, kas nāca pasaulē 1971.gada 14. decembrī 6:20 no rīta Siguldas slimnīcā. Esmu tikpat traka, smieklīga un nepieradināma kā tad, kad man bija par 10, 15, 20 gadiem mazāk! Un vēl es saprotu, ka neesmu pārvērtusies par vēsturi,» sociālajā tīklā «Facebook» raksta Agnese.

One part of my @soulstonesbyagnesezeltina team! Thank you!?????#soulstonesbyagnesezeltina #soulstonesbyagnesezeltinastudija #soulstonesbyagnesezeltinaangels

A photo posted by AGNESE ZELTINARiga??Abu Dhabi (@soulstonesbyagnesezeltina) on

Agnese priecājas, bauda, smejas, raud, dusmojas, krīt un ceļas, bet nepārstāj darīt visu uz divsimt procentiem un tik labi un sirsnīgi, kā viņa spēj!

Aktrise piemetina, ka jūtas daudz skaistāka, drošāka un pārliecinātāka nekā 20, 25, 30 vai 35 gados.

«Es ar lielu cieņu un pateicību pieņemu savus gadus, lepojos, ka jau piekto gadu esmu vecmāmiņa, un nupat ir sajūta, ka var darīt daudz, dikti un kas galvenais - ar izpratni un kvalitatīvi, kā allaž - no sirds un dvēseles! Mani nemulsina ciparu publicēšana iekavās un manu izvēļu apspriešana,» tā Agnese.

Uz augšu