Džolijas un Pita bērnu jaunā auklīte ir aktrises brālis Džeimss

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits cenšas nokārtot savas šķiršanās detaļas, tikmēr aktrises brālis Džeimss uzņēmies sešu bērnu auklītes pienākumus.

Bērni vīrieti sauc par onkuli Džeimsu un labprāt pavada laiku kopā ar viņu, jo pats Džeimss savā ziņā ir kā bērns un izdomā tiem jautras spēles un neļauj ilgi nīkt pie datoriem vai televizoriem.

Nav zināms, kas noticis ar auklīti, kura vēl pirms pāris dienām paziņoja, ka tiesā liecinās par labu aktierim Bredam Pitam.

Lai vai kā, Pitam nav iebildumu, ka Džeimss pavada laiku ar bērniem, jo vēl laulības laikā ar Andželīnu priecājās, cik labi bērni sadzīvo ar sievas brāli.

Zvaigznes fani atceras Džeimsu no 2000.gada prestižās «Oskara» balvas pasniegšanas, kad, saņemot balvu, Džolija metās brāļa apskāvienos un kaislīgi to noskūpstīja.

2000.gads bija laiks, kad zvaigznei patika dažādos veidos izaicināt cilvēkus, vērot to reakcijas un darīt visu, ko iegribas.

Nu pāris, mēģinot atrast kopsaucēju dažādās lietās, var būt droši par savu bērnu drošību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu