Andželīna Džolija kopā ar bērniem sākusi ģimenes terapijas kursu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā ziņo aktrises ģimenei tuvu stāvoša persona, Andželīna Džolija kopā ar bērniem sākusi ģimenes terapiju, lai vieglāk tiktu pāri pārmaiņām dzīvē. Džolija un Pits vienojušies, ka gan viņai ar bērniem, gan viņam ar bērniem ir jāiziet šāda terapija.

Par spīti labajam nodomam, bērni izjūt papildu stresu terapijas seansos, jo ir spiesti dzirdēt lietas, kuras nevēlas dzirdēt, un nesaprot, kā reaģēt uz tām.

Tāpat pāra atvasēm ir jāizsaka savas domas, un viņi baidās no saviem viedokļiem; jaunākās pāra atvases pat īsti nesaprot, kas vispār ir noticis.

Pati aktrise mēģina bērnu dēļ turēt sevi rokās, kaut gan arī viņai lēmums par šķiršanos un dzīve tiesu darbu apstākļos liekas emocionāli traumējoši.

Džolija noīrējusi māju elitārajā, slēgtajā «Hayden Hills» rajonā, kuru apmeklēt var tikai ar īpašām atļaujām, bet atļaujas var izrakstīt tikai rajona iemītnieki.

Bērniem ir grūti pārciest izolāciju un nespēju dzīvot ierasto dzīvesveidu, kā arī tiem pietrūkst ikdienas aktivitāšu.

Viss, ko bērni var darīt brīvajā laikā, ir skatīties televizoru un atpūsties pie baseina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu