Džolijas un Pita bērnu auklīte tiesā liecinās par labu aktierim Bredam Pitam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Negaidītu palīdzību aktierim Bredam Pitam sniegs viņa bērnu auklīte, kura izlēmusi iestāties par viņa tiesībām audzināt bērnus, vēloties panākt, ka abiem vecākiem ir vienādas tiesības uz bērniem. Aukle uzskata, ka Andželīna plāno atkārtot savas mātes rīcību un noskaņot bērnus pret viņu tēvu.

Sieviete aizsūtīja vēstuli kādam preses izdevumam, sakot, ka sākusi par to runāt tikai tāpēc, ka uztraucas par bērnu un pašas Andželīnas nākotni.

Ar preses palīdzību auklīte cer, ka Andželīna viņu sadzirdēs un neizslēgs Pitu no bērnu dzīves, jo bērni mīl abus vecākus un viņiem ir vajadzīgs gan tēvs, gan māte.

Viņa turpina stāstu, sakot, ka, turpinot tādā pašā garā, beigu beigās Andželīnai gluži kā viņas mātei būs sāpīgi skatīties uz bērniem, jo tie atgādinās par Bredu.

Sešu bērnu auklīte nebaidās palikt bez darba, viņu pirmkārt uztrauc bērnu emocionālais stāvoklis.

Aktieris Breds Pits ļoti pārdzīvo šķiršanos no sievas, aktrises Andželīnas Džolijas, un, kaut pagājušās vairākas nedēļas, kopš sieviete iesniegusi šķiršanās prasību, zvaigzne vēl nav līdz galam apzinājies situāciju.

Pits daudz laika pavada ar draugiem un ģimenes locekļiem un runājot vēlas saprast, kur viņš savās attiecībās pieļāvis kļūdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu