Meraijas Kerijas brālis slēpjas no māsas, jo baidās no tās atriebības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Meraijas Kerijas brālis izvairās no savas slavenās māsas, jo baidās no sievietes atriebības saistībā ar viņas lielāko noslēpumu izpaušanu.

Gan Kerijas brālis, gan ar AIDS slimā māsa vairākās intervijās izpauduši patiesību par slavenību, tāpēc sākuši baidīties, ka Kerija tiem atmaksās un ļoti negatīvā veidā.

Slavenības radinieki pastāstījuši gan par zvaigznes alkohola problēmām, kuras ikdienā redz viņas bērni, gan par Kerijas domām, ka ir pati būtiskākā, svarīgākā persona uz zemeslodes.

Brālis pastāstīja, ka dziedātāja lietojusi alkoholu arī grūtniecības laikā un nereti tam, viesojoties pie viņas un vēlāk dodoties mājās, bija jāņem līdzi soma ar tukšajām vīna pudelēm, lai tikai paparaci un bērnu tēvs neredzētu, ka viņa lieto alkoholu.

Kerijas radinieki baidās, ka māsa izlems tiem «aizvērt mutes» uz visiem laikiem, lai saglabātu savu labo tēlu un nekas nemestu ēnu uz gadu gaitā izveidoto dīvas tēlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu