Par spīti priekšpēdējai vietai, dziedātāja Samanta Tīna ir lepna par paveikto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/samantatina

4.septembra naktī Sočos norisinājās konkursa «Jaunais vilnis» pirmā diena, kurā dalībnieki dziedāja pasaules hitus no populārām un visu iemīļotām kinofilmām. Konkursā piedalās arī latviešu dziedātāja Samanta Tīna.

Samanta Tīna kā savu dziesmu no kinofilmām bija izvēlējusies emocionāli spēcīgo «Don't Cry for Me Argentina».

Kopumā māksliniece ieguva 129 punktus, ierindojoties priekšpēdējā vietā, aiz sevis atstājot vien otru Baltijas valstu pārstāvi igauni Kristiānu Kaseru.

Šogad viens no konkursa jaunumiem ir tas, ka žūrijas sastāvā nav iespējams redzēt dziedātāju Laimu Vaikuli.

Sociālajā tīklā «Facebook» Samanta raksta, ka pirmā konkursa diena aizvadīta godam un viņa saka lielu paldies savai komandai un atbalstītājiem. Tāpat māksliniece piemetina, ka ir lepna par sevi pēc pirmās konkursa dienas.

Par Samantas tērpiem konkursa laikā rūpējas dizainere Emma Salimova, kura jau pirmajā konkursa dienā pierādīja, ka zina savu lietu, jo bija ietērpusi Samantu princeses cienīgā tērpā, kas tikai palīdzēja izcelt dziesmu, tās ziņojumu un mākslinieces sievišķību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu