Oskars Deigelis jaunajā klipā atpūšas Botāniskajā dārzā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis, kas pazīstams kļuva pēc dalības «Izklaides kanāla 2» veidotajā šovā «OKartes skatuve», laiž klajā ceturto radiosinglu no topošā, trešā studijas albuma «Insomnia». Kā visām albuma dziesmām, arī šoreiz Deigelis pats ir mūzikas un teksta autors. Ar dziesmas aranžēšanu talkā nācis pieredzējušais mūziķis Uģis Jēkabsons.

«Domāju, ka šoreiz nav nepieciešamības atklāt vai dziļāk paskaidrot dziesmas vēstījumu. Te nu ir tā reize, kad viss ir skaidrāks par skaidru,» lakoniski izsakās Deigelis, kurš ir arī videoklipa režisors. To veiksmīgi filmējis un montējis talantīgais Kaspars Kambars.

«Lielu paldies vēlos teikt Lāsmai Semerovai un Nacionālajam Botāniskajam Dārzam Salaspilī, jo tieši tur klips lielākoties tika filmēts,» pateicību pauž dziedātājs.

«Ir brīdis šis tik nemainīgs, es viens bez Tevis noskumis. Ir brīdis šis tik saldsērīgs, es gaidu tevi, drīz glāzē tiks ieliets vīns...» dzied Deigelis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu