5 kaitīgi skaistumkopšanas padomi, par kuriem jāaizmirst

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pumpkincat210, CC BY-SA 2.0

Jā – skaistums prasa upurus, taču reizēm upura nešana nodara lielāku kaitējumu nekā labumu. Atspēkojam piecus izplatītus skaistumkopšanas padomus, no kuriem nav nekādas jēgas!

1.Lai piešķirtu skropstām formu un palielinātu skropstu tušas noturīgumu, tām jāuzklāj uzacu želeja. Ārsti neiesaka izmantot uzacu vai matu želeju maigajai ādai ap acīm. Līdzekļi, kuri paredzēti lietošanai uz skropstām un plakstiņiem, tiek rūpīgi testēti. Citi produkti var izraisīt alerģiju, raksta «Makeup.ru».

2.Ja tev ir sausa āda, tad kosmētikas noņemšanai izmanto eļļu. Eļļa tik tiešām lieliski šķīdina grimu un baro ādu, taču tā jāuzklāj pēc kosmētikas noņemšanas, jo dienas laikā uz sejas ādas sakrājas putekļi un netīrumi, kas ir jānomazgā, citādi tos ieberzēsi ādā. Tu vari noņemt kosmētiku ar eļļu, bet pēc tam seju obligāti nomazgā un tad uzklāj eļļu vēlreiz.

3.Lai lūpu krāsa klātos vienmērīgi, lūpas jāmasē ar zobu birsti. Šāda masāža tik tiešām būs pīlings tavām lūpām un radīs asins pieplūdumu, taču tu nedrīksti to darīt ar to pašu zobu birsti, ar kuru tīri zobus, jo tajā sakrājas baktērijas, kuras var maigajai lūpu ādai kaitēt.

4.Sakaltušu skropstu tušu var «atdzīvināt» ar toniku. Nekādā gadījumā skropstu tušai nedrīkst pievienot citus šķidrumus! Nav zināms, kāda ķīmiskā reakcija var izveidoties un kā tā ietekmēs tavas acis.

5.Izžuvušu nagu laku var atšķaidīt ar nagu lakas noņēmēju. Jā, un arī sabojāt nagus. Arī šajā gadījumā nav zināms, kāda reakcija var izveidoties, jo gan nagu laku, gan to noņemšanas šķīdumu sastāvs ir atšķirīgs. Laka tik tiešām kļūs šķidrāka, taču tā var «ieēsties» tavos nagos un tos sabojāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu