Mirusi pašmāju skaistumkonkursu rīkotāja Inta Fogele

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Šonakt mūžībā devusies latviešu skaistumkonkursu organizatore Inta Fogele, portālam «Apollo» apstiprināja skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija» valdes locekle Jūlija Muglere.

Skaistumkonkursu rīkotāja Inta Fogele mira 59 gadu vecumā, Muglerei apstiprinājuši ģimenes locekļi.

«Mis un Misters Latvija» pārstāvis Jānis Mārtiņš Skuja portālam «Apollo» teica, ka saņēmis sēru ziņu no Intas Fogeles tuviniekiem.

«Visus šos gadus, nesavtīgi strādājot konkursam, Intas veselība tika iedragāta. Nevēlos runāt par detaļām, bet veselības problēmas bija, jo viņa strādāja nesavtīgi, smagi ieguldot sevi darbā. Organizēt un uzturēt šo konkursu nebija viegli,» stāsta Jānis Mārtiņš Skuja.

Inta Fogele ilgus gadus bija aģentūras «Mis Latvija» direktore, rīkojot skaistumkonkursus Latvijā un starptautiskā līmenī, rīkojot skaistumkonkursus «Miss un Misters Latvija» pieaugušajiem, kā arī skaistumkonkursus bērniem.

1988.gadā ar firmas «Forums» atbalstu organizējusi pirmo skaistumkonkursu «Mis Rīga 88». 1997. gadā kļuva par aģentūras «Mis Latvija» direktori. Pēdējo gadu Inta Fogele skaistumkonkursa rīkošanā nepiedalījās.

Inta Fogele dzimusi 1957.gada 21.janvārī Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu