Ielūkojies aizkulisēs! Festivāla zvaigznes neaizmirst par saviem atbalstītājiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 5. līdz 8. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous». Zvaigznes pēc dziesmu nodziedāšanas labprāt atradās koncertzāles teritorijā, kur pievērsa uzmanību faniem, rakstot autogrāfus.

Zvaigznes pēc uzstāšanās steidza uz aizkulisēm, bet neaizmirsa par kvēlākajiem faniem, tāpēc devās ārā no koncertzāles telpām un pie ieejas aizkulisēs fotografējās ar faniem, deva autogrāfus, kā arī labprāt uzklausīja komplimentus sev un savai mūzikai.

Jau no paša vakara sākums pie aizkulisēm bija pulcējies paprāvs fanu pulks, galvenokārt jaunieši, kuri gaidīja savu mīļāko zvaigžņu parādīšanos.

Visvairāk uzmanības saviem atbalstītājiem pievērsa pašmāju dziedātājs Intars Busulis, kā arī duets Potaps un Nastja, kuri apzinās, cik liela vērtība māksliniekam ir viņa klausītāji.

Dziedātāji, kopā ar saviem pārstāvjiem klausījās koncertu, sarunājās savā starpā un baudīja saules starus, kuri palaikam parādījās starp līņāšanas reizēm.

Zvaigznes labprāt pozēja fotogrāfiem, izrādot gan skatuves tērpus, gan ikdienas apģērbu, protams, bija ļoti daudzi mākslinieki, kuri pēc uzstāšanās uzreiz devās prom, neapstājoties ne fanu, ne fotogrāfu priekšā.

Tā kā atpūtas vieta bija tieši blakus vietai, kur no skatuves devās tikko dziedāt beigušie mākslinieki, tad nereti, ieraugot savus kolēģus, zvaigznes aplaudēja un izrādīja sajūsmu par otra panākumiem un dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu