Anistone atklāj, kādas skaistuma procedūras jaunībā izbrāķējusi un tagad nožēlo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dženifera Anistrone gluži kā ikviens no mums jaunības gados nepievērsa īpašu uzmanību ādai, tās aizsardzībai no saules, nedomāja tālejoši, par to, kas palīdzēs saglabāt ilgāk jauneklīgu izskatu. Nu aktrise nožēlo tieši ādas nekopšanu, jo jaunības izvēles jau sāk atspēlēties.

Četrdesmit septiņus gadus vecā aktrise Dženifera Anistone intervijā atzinusi, ka jaunībā nav rūpējusies par ādu, nav katru dienu attīrījusi sejas ādu, mitrinājusi to, aizsargājusi ādu no saules, jo uzskatījusi, ka āda vienmēr būs skaista, iedegusi un jauneklīga, turklāt domājusi, ka visas saslimšanas ir tikai ārstu un citu sieviešu izdomājums.

Nu aktrise priecājas, ka viņa vieglprātības dēļ nav saslimusi ar kādu slimību, bet atzīst, ka jaunības rīcības rezultātā āda ir kļuvusi sausāka un, lai tā būtu tvirta un veselīga, jāvelta daudz vairāk laika.

Jaunības gados aktrise arī nav dzērusi gana daudz ūdens un lietojusi daudz neveselīgas pārtikas, kas, protams, arī ietekmējis ādas stāvokli.

Nu aktrise domā, ko ēd, jo zina, ka viss, kas atrodas ķermenī, pirmkārt ietekmē ādu, tās tvirtumu, jauneklību un veselīgumu.

Zvaigzne iesaka visām jaunām sievietēm rūpēties par savu ādu, attīrīt to divreiz dienā, lietot krēmus, veselīgi ēst, dzert gana daudz ūdens; tas viss brieduma gados liks tikai priecāties par izvēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu