Andželīna Džolija pārdos savu Francijas īpašumu politiskās karjeras dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Andželīna Džolija pēdējā laikā arvien retāk parādās kino lomās, bet biežāk redzama iesaistoties dažādos sabiedriskajos darbos, organizācijās un izsakot savu politisko viedokli. Zvaigznei nācās izlikt pārdošanā savu īpašumu Francijā, lai varētu veidot politisko karjeru Anglijā. Džolijas mērķis ir ieņemt vietu Anglijas parlamenta augstākajā instancē, bet tā locekļiem ir aizliegts iegādāties īpašumus ārzemēs.

No vienas puses, aktrises vēlmi var saprast, darbība Anglijas parlamenta augstākajā palātā nodrošinātu viņai iespēju daudz vienkāršāk uzlabot pasauli un sniegt palīdzību tiem, kuriem tā nepieciešama.

No otras puses, īpašuma pārdošana Francijā jau kļuvusi par Andželīnas un viņas vīra, aktiera Breda Pita strīdu objektu, jo vīrietis mājas remontā ieguldījis daudz naudas un spēka.

Pēdējā laikā aktrise ļoti aktīvi sākusi veidot karjeru tieši Anglijas politikā, viņa sadarbojas ar baronesi Arminku Heliku, kura ir parlamenta augstākās palātas biedre, kā arī strādā par pasniedzēju Londonas ekonomikas skolā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu