Rozītei pievienojas Kaspars Zlidnis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 raidījums «Kinomānija» 2012.gadu sāks ar jaunu vadītāju - šarmantajai un simpātiskajai Annai Rozītei pievienosies mūziķis Kaspars Zlidnis, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Līdzšinējais raidījuma vadītājs Jānis Strapcāns dodas ilgā ceļojumā prom no Latvijas, tālab viņa vietā Annai raidījumu palīdzēs vadīt Zlidnis.

Pirmā Kaspara Zlidņa tikšanās ar TV3 raidījuma «Kinomānija» skatītājiem gaidāma jau šovakar, 29.decembrī.

Par sevi Kaspars stāsta: «Esmu dzimis Rīgā, bet bērnību pavadījis laukos Latgalē. Absolvējis Imantas Latviešu ģimnāziju un Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas studiju fakultātes Sabiedrisko attiecību nodaļu.

Kopš 2002.gada esmu mūzikas grupas «Gain Fast» solists, ir izdoti divi albumi «Viss mainījies» un «Tas nav no zemes šīs». Papildus tam esmu Latvijas Ielu vingrošanas Sporta biedrības līdzdibinātājs, Latvijas Radio 1 vecākais redaktors un programmu «Monopols» un «Ģimenes studija» vadītājs.»

Par savas dzīves moto mūziķis un «Kinomānijas» jaunais vadītājs izvēlējies teicienu: «Viss beidzas un sākas tieši tagad...» Vēl Kasparam Zlidnim vasarā patīk braukt ar motociklu, un viņam ir mājdzīvnieks - suns Farels Jafi.

Baudiet raidījumu «Kinomānija» kopā ar Annu Rozīti un Kasparu Zlidni ik ceturtdienu ap pusnakti un sestdienās TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu