Borata veidotāju jaunās filmas rullītis ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tīmeklī nonācis pirmais jaunās Sašas Barona Koena filmas «The Dictator» («Diktators») reklāmas rullītis. Filmā Koens spēlē kādu gāztu diktatoru (Aladinu) no vārdā nenosauktas valsts, kas apmaldījies ASV. Viņš atsakās savā valstī sākt demokrātiskas pārmaiņas un nespēj pieņemt populārās amerikāņu sabiedrības lauvenes - māsas Kardašjanas.

Divu atšķirīgu kultūru sadursme ir neizbēgama. Protams, neizbēgami ir arī dažādi netaktiski, nepolitkorekti jociņi.

«Ak, Amerika. AIDS šūpulis!»

vienā no epizodēm izsaucas diktators.

Filmā pati sevi tēlo arī amerikāņu aktrise, modele Megana Foksa (Megan Denise Fox) ar kuru Aladins pavada kaisles pilnu nakti.

Filmu režisējis Lerijs Čārlzs, kas skatītājiem jau pazīstams gan no «Borata» («Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan» («Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai»)), gan «Bruno».

Šoreiz filma būs ar izstrādātāku sižetu un scenāriju nekā divas iepriekšējās pseidodokumentālās filmas, kas lielā mērā balstījās uz iepriekš neiestudētām provokācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu