Reperis Snoop Dogg nosoda ieročus (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis Snoop Dogg vēlas, kaut pasaulē nebūtu šaujamieroču un vairs neviens netiktu nogalināts, vēsta "Contactmusic".

"Es gribētu, lai visi spētu nolikt savus ieročus. Šaujamieroči ir slikta lieta," viņš teica. "Kad augu, es zināju, ka manu dzīvi jebkurā brīdī var pārtraukt ierocis."

Šī gada oktobrī policija bija apturējusi "Snoop Dogg" par ceļa satiksmes noteikumu pārkāpšanu Boba Houpa lidostā Bērbenkā. Pārmeklējot viņa automašīnu, policija atradusi nereģistrētu šaujamieroci un marihuānu.

Reperim tika izvirzītas apsūdzības par šaujamieroču glabāšanu un ar likumu kontrolētas vielas pārvadāšanu, un viņš tika atbrīvots pret 35 000 ASV dolāru (18,7 tūkstoši latu) lielu galvojumu.

Novembrī "Snoop Dogg" padevās policijai, kad tika izdots orderis viņa arestam citā apsūdzībā par dzīvībai bīstama ieroča glabāšanu.

27.septembrī reperi aizturēja Džona Veina lidostā Santaenā, kad viņa somā tika atrasts 50,8 centimetrus garš izvelkamais steks.

"Snoop Dogg" apgalvoja, ka nav zinājis, ka tas ir nelikumīgs, un plānojis to izmantot savā videoklipā. Steks tika konfiscēts, un reperim ļāva iekāpt lidmašīnā.

Vēl šogad pēc skandāla un plūkšanās ar policiju Londonas Hītrovas lidostā "Snoop Dogg" saņēma policijas brīdinājumu.

1996.gadā viņš tika attaisnots slepkavības lietā, kad ar šāvieniem no mašīnas, kurā brauca "Snoop Dogg", tika nogalināts par kādas bandas locekli uzskatīts vīrietis.

Reperis 1990.gadā tika notiesāts par kokaīna glabāšanu, savukārt 1993.gadā mūziķi apsūdzēja ieroča glabāšanā, kad policija viņu apturēja parastas pārbaudes veikšanai.

Toreiz viņš atzina savu vainu apmaiņā pret trīs gadu nosacītu sodu un solījumu, ka uzstāsies ar sabiedriskiem paziņojumiem, nosodot vardarbību.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu