"Instrumenti" saka "Paldies!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas "Instrumenti" debijas albuma "Tru" koncertsērijas koncertus kopumā apmeklējuši vairāk nekā 12 000 klausītāju, no kuriem lielākā daļa pulcējās tieši noslēguma koncertā, kas brīvdienās notika "Arēnā Rīga", informē grupas pārstāvji.

Grupas koncerts notika ne tikai Rīgā, bet arī Valmierā un Liepājā.

Debijas albuma "Tru" koncerttūres tapšanā kopumā piedalījās aptuveni 80 cilvēku. Gatavošanās šovam noritēja vairāk nekā trīs mēnešus. Scenogrāfiju, tērpus un video noformējumu veidoja mākslinieki Katrīna Neiburga, Ksenija Zaķe, Māris Lagzdiņš, Rolands Pēterkops un Mārīte Mastiņa.

"Instrumenti" no sirds vēlas pateikties visiem koncertos iesaistītajiem - visiem, kas atbalstīja un palīdzēja - gan uz skatuves, gan aiz skatuves - mūziķiem, māksliniekiem, tehniskajiem darbiniekiem, informatīvajiem atbalstītājiem un sadarbības partneriem, draugiem un ģimenēm. Mīļš paldies Tomam Grēviņam, grupai “The WoW” un Ingrīdai Lūkasai ar grupu.

Dienu pēc koncerta "Arēnā Rīga", grupas menedžments jau saņēmis piedāvājumu līdzīga apjoma šovus rīkot arī Igaunijā, Krievijā, Norvēģijā un Anglijā, kas arī ir "Instrumenti" nākamā gada plānā. Tuvākie plāni "Instrumentiem" ir dalība festivālā, kas janvāra vidū notiks Holandē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu