Pasaulslavenais mūzikls "Mamma Mia!" apciemos Latviju (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules turnejas ietvaros ietvaros nākamā gada pavasarī arī Latvijā varēs noskatīties vienu no pasaulē populārākajiem mūzikliem – "Mamma Mia!".

Pēdējos divos gados pasaules turnejas ietvaros mūzikls ir viesojies Dublinā, Edinburgā, Dienvidāfrikā, Tallinā, Lisabonā, Parīzē, Briselē, kā arī Vācijā, Vīnē, Cīrihē, Belfāstā un turnejas izrādes ir noskatījušies vairāk nekā 1,3 miljoni skatītāju.

Iedvesmojoties no leģendārajām grupas ABBA dziesmām, radīts stāsts par ģimeni, kas mitinās uz kādas paradīzei līdzīgas Grieķijas salas. Taču ir kāds noslēpums. Savu kāzu priekšvakarā meitai ir jānoskaidro svarīgs jautājums – kurš no trim vīriešiem, kas pirms 20 gadiem apciemoja māti uz salas, ir viņas īstais tēvs.

Mūziklā ir dzirdamas 22 grupas ABBA dziesmas. To skaitā ir "Dancing Queen", "Chiquitita", "Super Trouper","The Winner Takes It All" un citas.

Komentējot faktu par mūzikla ierašanos Latvijā, koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka saka: "Tas, ka Latvijā viesosies pasaulē populārākais mūzikls, ir fantastiski. Mūzikls noteikti arī Latvijā gūs lielus panākumus, un mēs esam sajūsmināti, ka tieši Rīga kļuvusi par vienu no pasaules turnejā iekļautajām pilsētām."

Pirmais mūzikls Londonā tika prezentēts 1999.gadā, un kopš tā laika tas paralēli tiek uzvests vēl 11 dažādās pasaules vietās. Mūzikla mūzikas autori ir Benijs Andersons un Bjorns Ulvaeuss.

Biļetes uz mūziklu varēs iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Mūzikla viesizrādes “Arēnā Rīga” notiks no 8. maija līdz 13. maijam. Kopējais sagaidāmo apmeklētāju skaits Latvijā ir 27 tūkstoši.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu