Ozoliņš sācis uzņemt mākslas filmu "3 of Us" (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors un producents Miks Ozoliņš, kurš augusta beigās kopā ar aktrisi un producenti Agnesi Zeltiņu devās uz Holivudu, lai uzņemtu pilnmetrāžas mākslas filmu "3 of Us", pēc vairāku nedēļu ilgas sagatavošanās sācis filmas uzņemšanu.

Topošā filma būs balstīta uz igauņu dramaturga Jāna Tjattes lugu, informēja Ozoliņa pārstāve Līva Pētersone.

Kā filmas tehniskās un radošās komandas veidošana, tā arī aktieru atlase ar "kastinga" direktores palīdzību tika sākta jau pirms Ozoliņa un Zeltiņas ierašanās Holivudā. Apskatot video ar aktieru provēm, uz nākamo atlases kārtu tika aicināti pretendenti, kuru sniegums bija vispārliecinošākais un atbilstošākais filmas varoņu personāžiem.

Otrajā atlases kārtā aktierus klātienē vērtēja arī pats filmas režisors, un par Raula lomas atveidotāju tika izvēlēts Roberts Paiks Daniels, kurš ar lielisko aktiermākslu pierādīja sevi kā piemērotāko un profesionālāko kandidātu šai lomai.

Džona loma tika piedāvāta Holivudas aktierim Loklinam Munro, kurš, izlasījis scenāriju, dalībai Ozoliņa filmā piekritis nekavējoties. Kanādā dzimušais Munro aktiera karjeru sācis pēc tam, kad nopietnas sporta traumas dēļ viņam nācās atteikties no sapņa par spēlēšanu profesionālajā hokeja līgā.

Pirmā nopietnā loma Loklinam bija ASV televīzijas seriālā "21 Jump Street", kurā filmējoties savu ceļu uz zvaigznes statusu sāka arī Džonijs Deps. Munro zināmākās lomas ir filmās "Scary Movie", "The Art of War 2", kurā viņš filmējies kopā ar Vesliju Snaipu, "White Chicks", "Little Man" un "A Night at the Roxbury".

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu