Pols Makartnijs Londonā tiekas ar faniem un dala autogrāfus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sers Pols Makartnijs trešdien ierakstu kompānijas "Virgin" lielveikalā Londonā tikās ar saviem visuzticamākajiem faniem un dalīja autogrāfus uz sava jaunākā klasiskās mūzikas albuma "Ecce Cor Meum (Behold My Heart)".

Fani no visas pasaules jau kopš pirmdienas rīta ieņēma vietas pie veikala, lai izmantotu iespēju skatīt savu elku vaigā.

Šī bija pirmā Makartnija publiskā tikšanās ar saviem faniem, kopš sākās viņa un Heteres Milzas šķiršanās skandāls.

Daudzi izmantoja šo iespēju, lai novēlētu viņam veiksmi un izturību šajā dzīves posmā.

"Mēs visi esam šeit ieradušies Pola Makartnija dēļ, lai sniegtu viņam savu mīlestību un atbalstu šajā laikā. Tas viņam ir nepieciešams," sacīja Rouza, kas speciāli atbraukusi no Nīderlandes, lai satiktu mūziķi.

"Esmu klausījies viņa mūziku, jau kopš atrados mātes dzemdē, tā ka tas ir tikai loģiski, ka ierados te, lai paustu viņam savu atbalstu," teica kāds jauns fans vārdā Kristians.

Arī 25 gadus vecā Šiho bija speciāli atlidojusi no Japānas galvaspilsētas Tokijas, lai satiktu Makartniju un pateiktu viņam: "Es mīlu Polu. Tu esi mana dzīve!"

Septembrī iznākušais "Ecce Cor Meum" ir Makartnija trešais klasiskās mūzikas albums, un tas kopš iznākšanas brīža visu laiku atrodas klasiskās mūzikas top 10. Tā pasaules pirmatskaņojums notika 3.novembrī Karaliskajā Albertholā.

Pagājušajā nedēļā kompānija "Warner Vision" izdeva DVD "Paul McCartney: The Space Within US" ar nekad agrāk neizdotu un nekur nerādītu Makartnija koncertu un aizkulišu materiālu no viņa veiksmīgās 2005.gada ASV turnejas. DVD iekļauti vairāk nekā divi duči dziesmu, daudz dažādu papildmateriālu, kā arī speciālu pārsteigumu. Tajā iekļautas arī intervijas ar pašu mūziķi un citām slavenībām - bijušo ASV prezidentu Bilu Klintonu, Toniju Benetu, Herbiju Henkoku, Ediju Vederu no grupas "Pearl Jam", aktieri Aleku Boldvinu un daudziem citiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu