Kukuvass dodas pretim Cūkas gadam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un grupas "Menuets" solists Adrians Kukuvass pēc sava jubilejas koncerta atvilcis elpu un ar jaunu sparu sācis strādāt pie jaunā mūzikla "Rukšu svētdiena".

Adrians uzsver: "Mūzikls ir īpašs ar to, ka galvenie aktieri ir Lielās Lelles, kurām aizdot balstiņas bija ar mieru Niks Matvejevs, Aiša, Ineta Rudzīte un arī es pats, bet teicējas lomā iejutās aktrise Vera Singajevska." Līdz ar to darbs veidojies divās frontēs: mūziķi un Vera Singajevska pasaku tēlos iejutās studijā, savukārt Lielo leļļu teātra "Lauva" aktieri apguva muzikālo materiālu, mēģināja izjust mūziķu sadziedāto un adaptēt tā raksturu kustībā.

"Mani priecē, ka visur, kur vien šo projektu ierauga, vēlas, lai braucam ciemos..." pauž Adrians, kurš patlaban koordinē CD izdošanu un dekorāciju izveidi, lai jau 2. decembrī varētu priecēt skatītājus Liepājā un pēc tam Saldū. Izrādi šogad 10. un 17. decembrī pulksten 12 varēs noskatīties arī kinoteātrī "Rīga", un, pēc Adriana teiktā, tā būs lieliska kopā būšana un atpūta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu