Internetā parādījies jauns Radiohead videoklips (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Internetā nopludināts britu neatkarīgās rokmūzikas grupas Radiohead reklāmas videoklips dziesmai "All I Need" no jaunā albuma "In Rainbows".

Klipu, kurā izmantoti fragmenti no filmas par insektiem "Microcosmos", veidojis Tailers Helmss, un to var noskatīties interneta video koplietošanas lapā "YouTube".

Helmss, kurš agrāk sadarbojies ar kanādiešu grupu "Arcade Fire", paskaidrojis, ka ar šo video viņš gribējis izcelt dzīves "mīlestību un vardarbību".

"Samontēts kopā ar materiālu no franču filmas "Microcosmos", dziesmas juteklīgais temps un maigā melodija atgādināja man par pasauli, kas ir daudz mazāka par mūsējo, ar visu tās vardarbību un mīlestību, ko mēs pieredzam," viņš sacīja.

Pašlaik nav skaidrs vai "All I Need" ir domāta kā singls, kaut gan gaidāms, ka "Radiohead" nākamā gada 14.janvārī izdos singlu "Jigsaw Falling Into Place".

"In Rainbows", kas oktobrī tika izlaists tikai lejupielādei internetā, 31.decembrī tiks izdots arī pierastākos formātos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu