Krievu pusaudzis gribējis nogalināt Hilariju Dafu (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Losandželosā arestēts kāds krievu pusaudzis, kurš esot gribējis nogalināt tīņu elku, Holivudas aktrisi un dziedātāju Hilariju Dafu, paziņoja pilsētas policija.

18 gadus vecais Maksims Mjaskovskis tika aizturēts piektdien aizdomās par uzmācīgu izsekošanu un noziedzīga rakstura draudiem, informēja Manhetenbīčas policijas nodaļas seržants Stīvs Tobiass. Otrdien aizturētajam jaunietim tiks izvirzīta apsūdzība, viņš sacīja.

Pēc slavenību interneta lapas "TMZ.com" ziņām, krievu emigrants Mjaskovskis tika aizturēts kādā viesnīcā pēc tam, kad viņš bija pateicis privātdetektīvam, ka gatavojas nogalināt 19 gadus veco Dafu kādā pasākumā, kuru viņai bija paredzēts apmeklēt svētdien.

TMZ vēstīja, ka Dafa un viņas draugs rokmūziķis Džoels Medens ir pieprasījuši, lai tiesa krievu pusaudzim liedz aktrisei tuvoties.

Dafa informējusi tiesu, ka Mjaskovskis ieradies ASV "tikai ar vienu mērķi - satikt un sākt romantiskas attiecības ar Dafas jaunkundzi", vēstīja TMZ.

Dafa ir filmējusies tādās filmās kā komēdijā "Cheaper By the Dozen" un "Material Girls". Viņas ieraksti arī bijuši ASV popmūzikas tabulu virsotnē.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu