Biļetes uz Bonda jauno filmu "Mierinājuma kvants" (7)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinoteātrī ""Parez Plaza"" ir sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Bonda jaunākās filmas "Quantum of Solace" pirmizrādi.

Kinoteātrī uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz ilgi gaidīto asa sižeta filmu "Mierinājuma kvants" ar Danielu Kreigu galvenajā lomā, kuru no 7.novembra demonstrēs ""Parez Plaza"". Filmas pirmizrāde notiks iepriekšējā vakarā, un uz to ir pieejamas vien 150 biļetes.

Filma, kuru režisē Marks Forsters, kļuvusi par Bonda vēsturē īsāko filmu - tās garums ir viena stunda, 46 minūtes un septiņas sekundes. Filmā "Mierinājuma kvants" jau otro reizi Bonda lomu atveido aktieris Daniels Kreigs, bet Bonda meitenes lomā būs ukraiņu modele un aktrise Olga Kuriļenko.

Gada sākumā ažiotāža tika sacelta ap iespējamajiem filmas tituldziesmas izpildītājiem, un tikai vasarā tika paziņots, ka mūziķis Džeks Vaits kopā ar Alīsiju Kīzu studijā jau pabeiguši ierakstīt tituldziesmu "Another Way to Die".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu