Radiohead par "In Rainbows" lejupielādēšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Intervijā radiostacijai "BBC 6 Music" grupas Radiohead līderis Toms Jorks atklājis, ka bijis viens no tiem, kurš, tāpat kā daudzi fani, lejuplādēja Radiohead jauno albumu "In Rainbows" par baltu velti.

Domu piedāvāt albumu Radiohead - Nude lejupielādei grupas mājaslapā ierosinājis grupas menedžments, nevēloties izdot fizisku disku laikā, kad Radiohead nav līguma ar ierakstu kompāniju.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=792672&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Radiohead - Nude

"Cenai nebija nekādas nozīmes. Es vienkārši pārliku naudu no vienas kabatas otrā," izteicies Toms Jorks. "Ilgus gadus ikviens mūsu ieraksts tika nelegāli nopludināts internetā. Kāpēc gan to nedarīt pašiem?" intervijā paskaidroja Radiohead ģitārists Eds O’Braiens.

"Mums bija aizliegts par to runāt. Es pat savai sievai nestāstīju, ka mēs gatavojamies izdot albumu šādā veidā," piebildis O’Braiens. Viņš arī atklāja, ka nākamajā vasarā, visticamāk, gaidāma Radiohead koncertturneja.

Tikmēr Holivudā runā, ka Radiohead dalībnieka Džonija Grīnvuda komponētajam skaņu celiņam kinolentei "There Will Be Blood" ir lielas izredzes saņemt Oskara balvu par labāko filmas mūziku.

"Brīžiem tas ir draudīgs un to grūti klausīties, bet Holivudā tas ir cieņā. Zelta statuja varētu aizceļot uz Oksfordu," par Grīnvuda mūziku izteicies kāds kino industrijas pazinējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu