CSI skanēs "Nirvana" (video) (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī Latvijā izrādītais TV seriāls CSI: Crime Scene Investigation līdz šim izcēlās ar tajā dzirdamajām grupas The Who dziesmām. Nu tā veidotāji ir nolēmuši kļūt vēl alternatīvāki un turpmāk izmantos "Nirvana" muzikālo katalogu.

Līgums par nelaiķa Kurta Kobeina pilotētās vienības dziesmu izmantošanu CSI ietvaros tika parakstīs ar mūzikas izdevējkompāniju "Primary Wave Music Publishing", kura nesen no Kobeina atraitnes Kortnijas Lovas iegādājās 25% no visām grupas "Nirvana" dziesmām.

Biznesa žurnāls "Forbes" raksta, ka vienīgais nosacījums, ar kuru "Primary Wave" piekrita oficiāli licencēt "Nirvana" gabalu izmantošanu CSI sērijās, bija tāds, ka epizodēs, kurās būs paredzētas kolektīva dziesmas, nedrīkstēs figurēt narkotiku un pašnāvību tematika.

Pirmā CSI: Miami epizode, kurā izskanēs "Come As You Are" un vēl trīs citas blices melodijas, tiks prezentēta novembrī un vēstīs par militārām mahinācijām.

„Kurta Kobeina mūzika nekad neskanēs hamburgeru reklāmās,” parakstot sadarbības līgumu ar CSI veidotājiem, pavēstīja "Primary Wave" izpilddirektors Lourenss Mestels. „Grupas Nirvana dziesmas mēs turpmāk iekļausim tikai tādos projektos, kuri arī pašam Kurtam šķistu pieņemami!”

Iepriekš kolektīva gabals "All Apologies" tika izmantots apbedītāju seriāla "Sešas pēdas zem zemes" sērijā, savukārt dziesma "Something In The Way" bija dzirdama filmā "Podpauris".

Atgādinām, ka 7. novembrī klajā nāks DVD Nirvanas "Live! Tonight! Sold Out!", kas savulaik 1994. gadā izdots VHS formātā (skat, videorullīti)

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu