Pink visticamāk pārspēs Oasis singlu kaujā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā rāda Apvienotās Karalistes nedēļas vidus mūzikas singlu pārdošanas dati, tad amerikāņu dziedātāja Pinka (Pink) ar "So What" visticamāk apsteigs Mančestras rokeru "Oasis" jaunāko singlu.

Specializētais mūzikas biznesa izdevums "Music Week" ziņo, ka brāļu Galaheru atgriešanās singls "The Shock Of The Lightning" no pirmdien (06.10) gaidāmā albuma "Dig Out Your Soul" visticamāk šonedēļ ierindosies tikai 2. vietā.

Paredzmas, ka 29 gadus vecā Pinka ar jauno singlu spēs pakāpties no 38. vietas pagājušonedēļ (vieta iegūta tikai no pārdoto digitālo lejupielāžu skaita) uz pirmo šonedēļ.

Varbūt Oasis pasteidzās, ka jauno albumu jau prezentēja interneta sociālās komunikācijas vietnē "MySpace"?

Grupas un "Myspace" ekskluzīvās vienošanās paredz, ka albumu pirms tā oficiālās izdošanas var noklausīties ikviens fans visās pasaules malās, izņemot Honkongu, Dāniju un Nīderlandi. Fani jau varēja (un var) noklausīties grupas septīto studijas albumu pilnībā "myspace.com/oasis" vai "music.myspace.com", sākot no 1. oktobra plkst.11.00 pēc Griničas laika (13.00 pēc Latvijas laika).

Jāpiebilst, ka arī britu grupa Coldplay šogad atļāva faniem "MySpace" noklausīties savu jauno albumu "Viva La Vida or Death and All His Friends" pirms tā oficiālās izdošanas jūnijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu