Parisa Hiltone jūsmo par Kailiju Minogu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neraugoties uz kritiķu neatzīto debijas albumu, miljonu mantiniece un smalko aprindu ballīšu princese Parisa Hiltone (Paris Hilton) nemet plinti krūmos un ir atgriezusies uz skatuves ar jaunu singlu.

Singlā "My BFF” (My Best Friend Forever)", kuram jau šomēnes sekos arī albums, Hiltone esot iedvesmojusies no Eiropas deju mūzikas un īpaši Kailijas Minogas (Kylie Minogue).

"Mani ļoti iedvesmoja Kailija. Es mīlu viņu, man vienkārši patīk tas viss Eiropas deju mūzikas "grūvs",", izteikusies Hiltone. "Iepriekšējais albums bija vairāk orientēts uz hiphopu, šis būs pilnīgi savādāks."

Jaunajā albumā būšot tādas dziesmas kā "Platinum Blonde", "Paris For President" un "Jailhouse Baby", kas stāstīs par Parisas nokļūšanu aiz restēm 2007. gadā. Atgādinām, ka par nosacītas atbrīvošanas noteikumu pārkāpšanu Parisai nācās cietumā pavadīt vairākas dienas. Hiltone toreiz izcietusi aptuveni pusi no viņai piespriestā 45 dienu cietumsoda.

Singls būs galvenā muzikālā tēma jaunajā MTV realitātes šovā "Paris Hilton’s My New BFF", kuru Parisa vadīs kopā ar savu draugu, grupas Good Charlotte mūziķi Bendžiju Madenu (Benji Madden). Šovā sacentīsies 18 dalībnieki – 16 meitenes un 2 puiši. Uzvarētājs kļūs par Parisas Hiltones jauno labāko draugu un varēs kopā ar viņu apmeklēt dažādas ballītes un pasākumus.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu