Oasis: Viss varēja būt vēl ļaunāk (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar incidentu Toronto, kad "Oasis" koncertā uz skatuves uzskrēja kāds huligāns un nogāza ģitāristu Noelu Galaheru (Noel Gallagher) uz kontroles monitoriem, grupai nācies atcelt arī trīs nākamos koncertus Eiropā.

Noels Galahers turpina ārstēt trīs lauztās ribas, tāpēc "Oasis" 27. septembrī nevarēs uzstāties "Eden Project" koncertā Kornvolas mežā Anglijā, kā arī Ķelnē un Parīzē 29. un 30. septembrī. "Oasis" turnejas Lielbritānijas posms sāksies 7. oktobrī Liverpūlē. Paredzams, ka tad Noels Galahers jau varēs kāpt uz skatuves.

Brāļi Galaheri intervijā MTV pastāstījuši, ka pirmajās minūtēs pēc huligāna uzbrukuma Toronto domājuši, ka Noels Galahers ir sadurts ar nazi.

"Viss varēja būt vēl ļaunāk," atzīst Liams Galahers (Liam Gallagher). "Bija tumšs, lija lietus, apkārt bija peļķes un man likās, ka esmu sadurts. Pirmajā mirklī es biju pārbijies līdz nāvei," stāsta Noels Galahers.

Atgādinām, ka 7. septembrī "Oasis" koncerta laikā uz skatuves uzskrēja kāds vīrietis un no aizmugures Noelu. Mūziķis ar visu ģitāru nokrita uz monitoriem un salauza trīs ribas, tādēļ visi grupas turpmākie koncerti tika atcelti.

Grupas septītais studijas albums "Dig Out Your Soul" veikalu plauktos nonāks 6. oktobrī. Pirmais singls "The Shock of the Lightning" (skat. video) būs pieejams jau no 29. septembra. Diemžēl jaunās dziesmas jau nelegāli pieejamas internetā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu